АСФАЛТИРАНА УЛИЦА У РУМИ

Председник Општине Рума Слађан Манчић обишао је радове на асфалтирању дела Баштенске улице у Руми, која је заправо прилазна улица вртићу у Првомајској улици.

На иницијативу родитеља који своју децу доводе у поменути вртић, асфалтира се део Баштенске улице који се протеже, тик уз објекте “Полетарца”, између Првомајске и Лењинове улице.

Реч је о улици дугој око 120 метара, за чије је уређење румска локална самоуправа издвојила нешто преко 1.200.000 динара.

-Из дана у дан, из године у годину, исправљамо све то што је некада давно започето, планирано, а никада до краја није реализовано. Како су ме обавестили, прошло је осам година од како су у овој улици урађени ивичњаци, али она никад није асфалтирана.

У ИНЂИЈИ: ОТВОРЕНА “МЕДЕНА УЛИЦА”

На моје задовољство, а верујем и тих људи који су тражили асфалтирање те улице, данас ће цео посао бити завршен, рекао је председник Манчић и напоменуо да се асфалтирање финансира у оквиру општинског уговора о одржавању путева.

-Асфалтирањем је обухваћено око 600 квадратних метара улице. Биће комплетирана путна веза са попречним улицама Лењиновом и Првомајском. Реаговали смо веома брзо, јер у оквиру уговора о одржавању путева имамо на располагању још око 40 милиона динара. Реч је о краткој деоници зато није био проблем реализовати овај посао, изјавио је Манчић.

Први човек румске локалне самоуправе је након асфалтирања Баштенске улице најавио и нова улагању у путну инфраструктуру у граду и сеоским месним заједницама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *