ДЕЧИЈА ПРЕДСТАВА “СВЕТЛУЦАВА И СЈАЈНА МАГИЧНА ПРИЧА” У ИНЂИЈИ

У суботу, 12.септембра, са почетком у 18:00 часова, у Културном центру, биће изведена дечија представа под називом ” Светлуцава и сјајна магична прича”, у извођењу “Позориштанца Јеленица” из Београда.
Опис представе:
Као што из Аладинове чаробне лампе излази дух Немирко и испуњава три жеље, тако и Светлуцава и Сјајна излазе из Леине чаробне лампе и остварују три жеље. Овога пута, одлучиле су да остваре три жеље дечаку Зегу. Он има три необичне, али симпатичне жеље. Зег покушава на разне начине да освоји срце девојчице Јулијане, а Светлуцава и Сјајна муна врло забаван и специфичан начин помажу у томе. Њих две су врло симпатичне, духовите и забавне. Увек пронађу решење за све дечије проблеме.
Цена карте износи : 250,00 динара
Карте су у продаји од понедељка 7.септембра, свакога дана у периоду од 16:00 до 20:00 часова, а на дан извођења представе од 16:00 часова.
Напомена:
Позоришне представе се организују уз поштовање свих прописаних заштитних мера у борби притив Ковид – 19, које подразумевају обавезно ношење маски у простору Културног центра, као и минималну физичку дистанцу од 1,5 метра односно једног празног седишта између људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *