20 апр 2024

ИНФОСРЕМ

Сазнајте шта се дешава у Срему

ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ: Најбољи у школском спорту у Срему

1 min read

Савез за школски спорт Срема доделио је признања ОШ “Бранко Радичевић” (дечаци), ОШ “Сремски фронт” (девојчице) и Гимназији “Сава Шумановић” за постигнуте резултате у школском спорту у општини Шид за 2019/20. годину.

Добитници Шид

Такође Савез за школски спорт  доделио је признања ОШ “Слободан Бајић Паја” и ТШ “Миленко Веркић Неша” за постигнуте резултате у школском спорту у општини Пећинци за 2019/20. годину.

Добитници Пећинци

Награде за достигнућа у школском спорту уручене су у општинама Ириг , Рума и Пећинци 28.01.2021. године док је у Шиду уручење било 29.01.2021.

Када је реч о општини Ириг Савез за школски спорт Срема доделио је признања ОШ “Доситеј Обрадовић” и ССШ “Борислав Михајловић Михиз” за постигнуте резултате у школском спорту за 2019/20. годину.

Добитници у Иригу

У општини Рума додељена су признања за најуспешније у школском спорту Срема. ОШ “Змај Јова Јовановић” и Гимназији “Стеван Пузић” уручене су награде за постигнуте резултате у школском спорту за 2019/20. годину.

Довитници у Руми

У понедељак комисија за доделу награда у саставу: проф. Јован Вукчевић , саветник за физичко васпитање , Школска управа Нови Сад, Лазар Пилиповић из Ирига, Председник Савеза за школски спорт Срема и Мирослав Драгојловић из Инђије, Kоординатор за школски спорт Србије, доделиће награде најуспешнијим школама Срема из општина Инђија, Стара Пазова и Сремска Митровица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram