Друштвена одговорност: Радници “Бош-а” засадили саднице испред школе у Карловчићу

Kомпанија Бош показала је још једном да негује друштвену одговорност, али и тимски дух међу запосленима.

Четрдесетак радника ове компаније је добровољним радом засадило 18 садница у парку испред основне школе у Kарловчићу – 5 садница амбре и 13 садница јавора које је донирала компанија.

Саднице су већ сада високе 3 до 4 метра, тако да ће већ наредне године карловчићански основци моћи одморе да проводе у хладу дрвећа.

Пријатнијим школским одморима допринеће и три нове клупе које су направили радници Боша, а које су у новозасађеном парку поставили радници ЈKП „Сава‟ из Пећинаца. У оквиру акције радници Боша су очистили и смеће из канала у парку.

Акцији је присуствовао и одборник у Скупштини општине Пећинци из Kарловчића Милан Степановић, који је акцију оценио као одличан пример друштвене одговорности.

-Радници комапније Бош су данас оплеменили простор испред наше школе. У припреми је и комплетна реконструкција објекта школе, тако да ће основци у Kарловчићу ускоро учити, али и одмарати се у много пријатнијем окружењу.

-Захвални смо свима који су подржали данашњу акцију – компанији Бош, ЈKП „Сава‟, али и ЈKП „Водовод и канализација‟ који су неколико дана раније, током припрема за ову акцију, поставили шахт у парку и повезали га са водоводном мрежом, како бисмо могли да редовно заливамо саднице‟ – изјавио је Степановић.

Извор: Општина Пећинци

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *