ЈУБИЛЕЈ: Припреме за 10. “Регату Мајке Ангелине” у Купинову

Туристичка организација општине Пећинци, са циљем што боље организације и веће промоције јубиларне десете Регате Мајке Ангелине, конкурисала је код Министарства трговине, туризма и телекомуникације, управо за пројекат „Регата Мајке Ангелине Kупиново – 2019“, а недавно је потписан уговор за доделу средстава по „Kонкурсу за доделу дотација намењених за пројекте развоја туризма у 2019. години“.

Припреме за предстојећу десету Регату Мајке Ангелине су у току, а како је рекла Љубица Бошковић директорица ТО Пећинци, добијена средства ће значајно побољшати промоцију туристичких производа и простора, како Kупинова и Регате, тако и општине Пећинци.

-Трудимо да на што бољи начин организујемо овако велику манифестацију као што је Регата, ове године је јубиларна – десета, што нас посебно обавезује да привучемо што већи број учесника али и туриста уопште.

-Тиме се желимо нашу општину да поставимо на што више место на туристичкој мапи Срема, али и Србије. Обилујемо природним и културно-историјским богатствима а надоградња су бројне манифестације које употпуњују и обогаћују туристичку понуду.

-Регата је из године у годину све посећенија и ми желимо да се свако од учесника регате врати и посети нашу општину у било које доба године, јер заиста имамо занимљиву туристичку руту којом можемо само да се похвалимо. Наравно, увек може боље, тако да нећемо престати да аплицирамо на конкурсе Министарства или Покрајине и да радимо на побољшању услова и туристичке понуде наше општине – рекла је Бошковић.

Извор: Општина Пећинци

Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *