Одлична промоција Инђије: Два такмичења “Стронгман” и “Игре без граница”

Kако је потврђено у општини Инђија ће у суботу 27. јула бити домаћин такмичења“STRONGMAN CHAMPION LEAGUE”, а ради се о светском спортско-такмичарском програму чији основни циљ јесте испитивање физичких могућности људског тела у смислу снаге и издржљивости.

“Најјачи” људи из целог света демонстрирају да је правилном вежбом могуће “померити планину”.

-Инђија ће бити промовисана на најбољи могући начин. Једно од најпопуларнијих такмичења прати више од 200 милиона људи на свету, с ветски познати медиј ЕуроСПОРТ пренеће слику из Инђије.

-Такмичење ће бити организовано на шеталишту код Поште, а учествоваће такмичари из 40 држава наводи председник општине Инђија Владимир Гак и истиче да је веома задовољан што је баш Инђија препозната у целој Европи као место за организовање такмичења.

CITY GAMES-ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 23.ЈУЛ

Цитy Гамес караван ускоро креће на своју турнеју а у Инђију ове године стиже 23. јула. Несвакидашње игре, много адреналина, тимски рад и незаборавно дружење очекују сваког ко се буде тог дана нашао на градском базену од 19:30 часова.

Подсећамо, ово ће бити друга година како ће Инђија бити домаћин такмичења.

Забава и спорт неће изостати ни овог лета а десета сезона “City games-а” са собом доноси и нова узбуђења.

Ова манифестација кроз забаву и спорт свако лето јача пријатељства и везе међу градовима и државама које се такмиче.

Игре су основни садржај овог пројекта, а осмишљене су тако да забаве публику и такмичаре, али и да подстакну вредности попут пријатељства и тимског духа и да укажу на важност бављења спортом.

Игре се базирају на традиционалним дисциплинама и производима, што је видљиво и из њихових назива: водена алка, летећи ватерполо, вуча конопца, трка магараца, водена кошарка.

Шампион Србије представљаће Србију на великом Међународном такмичењу 2020. године у Словенији.

Please follow and like us:
error0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *