2 окт 2023

ИНФОСРЕМ

Сазнајте шта се дешава у Срему

“Побуна лутака” у инђијском Културном центру

У недељу, 11.октобра, са почетком у 17:00 часова, у Културном центру, биће изведена дечија представа под називом “Побуна лутака”, у извођењу “Позоришта Театрило” из Новог Сада.

Опис представе:
Девојчица Маја по читав дан игра игрице на телефону, не слуша маму, не сређује собу и не испуњава школске обавезе. Све то посматрају њени другари из детињства – два медведа Мики и Томи, који оживе када она изађе из собе и комуницирају са децом.


Кроз разне ситуације откривамо да је главни проблем што се Маја не игра са играчкама, те оне одлуче да беже. Да ли ће она успети да их врати и поврати њихово поверење када увиди да је погрешила, откријмо заједно у овој узбудљивој и едукативној представи.
Играју:
Јелена Васић
Ружица Бојовић

Цена карте: 260,00 динара

Карте су у продаји од петка 09.10.2020. свакога дана, од 16:00 до 20:00 часова, а на дан извођења предстве од 15:00 часова.

Напомена:
Позоришне представе се организују уз поштовање свих прописаних заштитних мера у борби против Ковид – 19, које подразумевају обавезно ношење маски у простору Културног центра, као и минималну физичку дистанцу од 1,5 метра односно једног празног седишта између људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram