Првак кик бокса Бојан Џепина најбољи спортиста у општини Стара Пазова

Бојан Џепина, првак света у кик боксу најбољи је спортиста за 2019.годину у општини Стара Пазова а најбоља екипа су одбојкашице Јединства.

На 53. додели награда за најбоље у области спорта, проглашене су најбоље спортске екипе, најбољи тренери, најбољи спортски радник, најбољи јуниор, кадет и пионир, најбољи спортиста у оквиру школског спорта.

Свечаности су поред награђених присуствовали и бројни гости, представници спортских савеза и институција.

Организатор ове престижне манифестације је локална самоуправа уз подршку Спорстког савеза општине Стара Пазова и РТВ Стара Пазова.

View this post on Instagram

Бојан Џепина,првак света у кик боксу најбољи је спортиста за 2019.годину а најбоља екипа су одбојкашице Јединства. На 53.проглашењу најбољих у области спорта,проглашене су најбоље спортске екипе,најбољи тренери,најбољи спортски радник,најбољи јуниор,кадет и пионир,најбољи спортиста у оквиру школског спорта. Свечаности су поред награђених присуствовали и бројни гости,proglašene su najbolje представници спортских савеза,институција. Организатор ове престижне манифестације је локална самоуправа уз подршку Спорстког савеза општине Стара Пазова и РТВ Стара Пазова. . . . #ОпштинаСтараПазова #OpštinaStaraPazova #bojandzepina

A post shared by Општина Стара Пазова (@opstina_starapazova) on

Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *