РЕКОНСТРУКЦИЈА ГОЛУБИНАЧКЕ У ШИМАНОВЦИМА

Председник општине Пећинци мр Жељко Трбовић, у пратњи његовог заменика Зорана Војкића и председника Савета Месне заједнице Шимановци Александра Мандића обишли су радове на реконструкцији Голубиначке улице у Шимановцима.

Трбовић је том приликом подсетио да је овај пут изузетно значајан, како за привреднике који раде у Шимановцима, јер Голубиначка улица води ка шимановачкој индустријској зони, тако и за мештане овог насеља, јер кроз ову улицу иде и аутобуска линија 711 ГСП-а, која Шимановце повезује са Београдом.

У ИНЂИЈИ: НОЋ ИСТРАЖИВАЧА

-Пут у Голубиначкој је био у јако лошем стању, а један од разлога за то је и што првобитно није био квалитетно урађен.

Ову инвестицију реализујемо захваљујући финансијској подршци Покрајинске владе, која је за ову намену издвојила 32 милиона динара, док је Општина Пећинци издвојила додатних два и по милиона рекао је председник Трбовић.

Пут ће бити реконструисан у дужини од 1,2 километра. У једном делу ове деонице биће скинут постојећи слој асфалта и пут пресвучен са два нова слоја асфалта, док ће у другом делу бити постављена потпуно нова коловозна конструкција са каналима за одводњавање.

Нови коловоз биће ширине 5,4 метра, а биће постављени и ивичњаци којих раније није било и који ће знатно продужити век трајања новог пута.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *