Рума: Граде се свлачионице на фудбалском игралишту у Витојевцима

Након асфалитираног приступног пута сеоском фудбалском игралишта Општина Рума финансира и радове изградњи свлачионица на стадиону ФК Партизан” Витојевци. 

Витојевци јесу мало село, али село које живи за фудбал и заслужују да имају уређен простор на игралишту за сву децу и фудбалере, казао је Слађан Манчић, председник Општине Рума, који је у друштву Александра Бундала, члана Општинског већа задуженог за спорт, обишао радове.

-Сваке друге недеље трибине су пуне, фудбал је једно од главних дешавања у овом селу. Унутрашњи и спољашњи радови коштају готово 5 милиона динара са ПДВ-ом, а рок за извођење је 85 радних дана.

Сва деца, сви фудбалери који овде тренирају ће имати много боље услове, а верујемо да ће то мотивисати и оне клинце који још не тренирају да и они почну да се баве спортом на овом зеленом терену”, изјавио је Манчић.

Општина Рума издвојила је у два наврата по милион и по динара за новоизграђену цркву у центру села, а претпрошле године урађено је и неких 600-700 метара тротоара, рекао је председник Манчић.

Имамо 20 месних заједница на територији наше општине и гледамо да тамо где су приоритети да изађемо у сусрет, не запостављамо ниједну месну заједницу. Тек смо на почетку године, још је 10 месеци пред нама и улазимо, заукавамо се у грађевинску и радну сезону и улагаћемо још и у ову и у друге месну заједнице, поручио је Манчић.

Извор: Општина Рума

Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *