СА ЈЕЗЕРА СРЕМСКА ОАЗА: Уловили тону рибе за 30 сати

Риболовци су протеклог викенда још једном показали врхунско умеће у пецању, али и богатство рибљег фонда језера „Сремска оаза‟ у Суботишту, где су за 30 сати такмичења у пецању шарана на дубинку уловили укупно 1.089 килограма рибе.

У организацији Удружења риболоваца „Доњи Товарник‟, осам трочланих екипа такмичило се, али и дружило, од суботе у 8 часова до недеље у 14 часова, а као победник у укупној количини уловљене рибе на крају је изашао ЦТ (Царп теам) Андиамо са упецаних 260,400 кг рибе.

Друго место, са упецаних 210,760 кг, освојио је ЦТ Делта, док је треће место припало ЦТ Сале и Милан са 204,172 кг укупног улова.

Од укупно упецаних 256 примерака, највећи је из воде извукао ЦТ Фазанерија Зец, који је освојио пехар за највећи појединачни улов тежак 15,030 кг. Поред награде за треће место, ЦТ Сале и Милан је кући понео и утешну награду за најмањи улов тежак свега 1,730 килограма.

По завршетку такмичења риболовци и гости су наставили дружење уз ручак, који у „Сремској оази‟ никад не омане, без обзира како риба гризла.

Извор: Општина Пећинци

Please follow and like us:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *