18 мај 2024

ИНФОСРЕМ

Сазнајте шта се дешава у Срему

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ “Дани каријере” компаније ИГБ Аутомотиве

1 min read

Услед проширења производних капацитета и великог интересовања за заснивање радног односа, компанија ИГБ АУТОМОТИВЕ расписује конкурс за пријем 100 нових радника у производном погону у општини Инђија.


Тим поводом у сарадњи са општином Сремски Kарловци у Свечаној сали, први спрат, Трг Бранка Радичевића 1, у Сремским Kарловцима у петак 23.10.2020. године у периоду од 10 до 13 часова, биће одржан Дан каријере, на којем ће сви заинтересовани моћи да се информишу и конкуришу на неку од понуђених радних позиција.

Због пандемије Цовид-19 (корона) вируса за све заинтересоване обавезно је ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце од 2 м.

ИГБ АУТОМОТИВЕ једна је од најзначајнијих гринфилд инвестиција у Србији и истовремено одличан пример успешног и продуктивног пословања, не само на локалном, већ и на регионалном нивоу. Основана је 2007. године од стране компаније И.Г.Бауерхин ГмбХ из Немачке и бави се производњом грејача за аутомобилска седишта, грејача за волане, сензора за заузеће седишта аутомобила, каблова за грејаче седишта, електричних контролних јединица и вентилатора мотора.

Kомпанија у Србији уједно представља и прву по величини, броју запослених и оствареној реализацији у Бауерхин групи. Данас, ИГБ АУТОМОТИВЕ има више од 1800 радника и производи више од 40 милиона производа годишње. Производи су намењени реномираним купцима из аутоиндустрије као што су: ВW, Ауди, БМW, Мерцедес, Шкода, Опел, Ниссан и други.

Зашто ИГБ АУТОМОТИВЕ?

Kомпанија ИГБ АУТОМОТИВЕ је за тринаест година свог пословања остварила и важан стратешки циљ упошљавајући више од 1800 људи. Налази се на листи компанија са највећим бројем запослених и представља снажан ослонац даљем развоју локалне заједнице.

Томе у прилог говори и став да су врата компаније отворена свима који су упорни, вредни и имају жељу да своје знање, вештине и стручност употребе ради остварења заједничког циља, а тиме и личног задовољства. Брига о запосленима, као и члановима њихових породица је стратешки циљ компаније и на њему се инсистира од оснивања компаније, са истом тенденцијом и у будућем периоду.

У складу са препорукама и прописаним мерама Kризног штаба Владе РС, а сходно принципима добре пословне праксе и одговорног пословања, у компанији ИГБ имплементиране су све неопходне мере заштите запослених и очувања њиховог здравља током трајања пандемије вируса Цовид-19.

Позивамо све заинтересоване да посете Дане каријере и добију све неопходне информације везане за запошљавање у компанији ИГБ.

Наш стручни тим представиће Вам компанију, њен потенцијал, принципе добре пословне праксе, систем обуке и могућност непрестаног напредовања запослених. Подсећамо да је због пандемије Цовид-19 (корона) вируса обавезно ношење заштитних маски и одржавање физичке дистанце од 2 м.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram