Завршетак пута Стара Пазова-Стари Бановци до краја године

У току радови на путу Стара Пазова-Стари Бановци од надвожњака ка Старим Бановцима, што је једна од већих инвестиција када се говори о улагању у путну инфраструктуру у општини Стара Пазова ове године.

Након неколико деценија се изводи његова темељна реконструкција, практично се прави потпуно нови пут.

Уређење поменуте деонице започело је претпрошле године уређењем пута од центра Старе Пазове до излаза , настављено ове године изградњом друге траке кроз индустријску зону , а крајем године очекује се да ће путни правац од Старе Пазове до Старих Бановаца дугачак више од 10 километара бити у потпуности реконструисан и дограђен.

Радове су обишли председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић и помоћник председника општине Маја Грбић и том приликом је истакнуто да ће нови пут бити шири за 60 цм од старог и да ће поседовати сав пратећи путни мобилијар.

Општина ускоро почиње на исти начин да реконструише и путни правац Kрњешевци –Стара Пазова преко Војке и Војка-Стари Бановци преко Нове Пазове.Такође, радиће се и пут Нова Пазова- Бусије.

Због радова је саобраћај на овој деоници успорен, па надлежни препоручују да се користи правац од кружног тока код Пазовачких базена па до Старих Бановаца.

Извор: Општина Стара Пазова

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *